tirsdag den 25. juni 2013

Præsenstation af kunstneren

Jeg hedder Lissi Lyngsø, bor i Tranbjerg, har to voksne sønner og to børnebørn.

Jeg er autodidakt billedkunstner og har tegnet og malet siden jeg var i stand til at holde på redskaberne.
Inspirationen kommer oftest fra mit indre: følelser, stemninger og oplevelser, min verdens indre billeder er en meget stor inspirationskilde til mine malerier. Jeg bruger ofte instrumental musik som ledsagelse når jeg maler. 
Jeg bliver også inspireret af mine omgivelser, jeg ser, reflekterer og lader indtryk komme til udtryk. 
Mange af mine billeder er flere år undervejs, enten som et halvfærdigt lærred, der bare venter eller som en tanke, der af og til presser på. Selvfølgelig sker det, at jeg ikke får udtrykt det jeg gerne vil, men så må jeg bare prøve igen.
Når jeg maler, vil jeg gerne modellere og skabe form og dybde med farverne, jeg vil gerne at beskueren skal føle sig draget ind i billedet.

Det vil du opleve næsten uanset hvor på siden, du klikker dig hen.
Friheden til at udtrykke lige netop det, jeg gerne vil, sætter jeg højt.

På siderne kan du se et udvalg af mine malerier og skulle du være interesseret i et af dem, er du meget velkommen til at henvende dig til mig. 
Har du særlige ønsker, kan det være det er noget, jeg allerede har på lager, ellers kan vi snakke og brainstorme os frem til, hvad du gerne vil have.


De fleste malerier er malet på kanten, så en ramme kan undværes. Ved eventuel ramme står det i beskrivelsen. © 2013 Lissi Lyngsø, dette gælder alt indhold på denne hjemmeside. Alle rettigheder forbeholdes. Spørg først, inden du kopierer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar